Mag ik nog dicht bij jou zijn? : rouwboekje. - Feys, Martial, ....-; Lemaître, Pascal, ....- (Averbode : Averbode Educatief, 2003)
In dit boek probeert Stef Desodt te antwoorden op vragen van volwassenen en van kinderen over geloof, godsbeelden, Kerk, sacramenten, gebed, bijbel,... Hij publiceerde talrijke bijdragen in diverse media en geeft voordrachten over het opvoeden van kinderen en de geloofsopvoeding in het gezin. De vragen die regelmatig gesteld worden door ouders en grootouders verwerkte hij ook in dit boek.
Keywords: Rouwproces -- Kinderen