Voortgezet montessori-onderwijs in zicht. - Rubinstein, Michaël, ....-; van Dijk, Rob, ....- (Badhoevedorp : Nederlandse Montessori Vereniging, 2001)
Inhoudsopgave 1. Inleiding en leeswijzer 2. Visie op ontwikkeling 3. Zelfstandig worden in een kleinschalige omgeving 4. Montessori en het VMBO: een uitdaging 5. Voorbeelden van de Tweede Fase 6. Blokken voor het blok 7. ICT: werken aan de toekomst 8. Voortgezet montessori-onderwijs in Nederland 9. Nieuwe montessorischolen 10. Werken aan kwaliteit
Keywords: Montessori