De geschiedenis van de hysterische psychose. - Libbrecht, Katrien, ....- (Gent : Idesça, 1992)
Inhoudsopgave 1. De eeuwwisseling Erkenning van de hysterische waanzin, bloeiperiode van de hysterische aanval 2. Het interbellum Hysterie in de marge en schizofrenie als toevluchtsoord van de hysterische waanzin 3. De jaren vijftig tot heden Het marginaal psychotisch bestaan van de hysterische waanzin en de numerieke diaspora van de hysterie
Keywords: Hysterie