Ouderenmis(be)handeling. - Callewaert, Gerd, ....-; Moreels, Ann, ....-; Van der Gucht, Anne, ....- (Mechelen : Kluwer, 2008)
1. Wat is ouderenmis(be)handeling in de thuissituatie? 2. Risicofactoren 3. Het Vlaams Meldpunt Ouderenmis(be)handeling: expertisecentrum en centrale autoriteit 4. Preventie van ouderenmis(be)handeling 5. Aanpak van ouderenmis(be)handeling 6. Juridische aspecten bij ouderenmis(be)handeling
Keywords: Ouderenmishandeling