Denken + doen = durven : werkboek voor jezelf. - Bögels, Susan M. (Susan Maria), 1960- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2008)
Iedereen is wel eens bang en dat is hartstikke normaal. Maar als de angst ervoor zorgt dat je leven minder leuk en makkelijk is, is het tijd om die angst aan te pakken! Er is echt iets aan te doen! Dit boek helpt jou om met je angsten te leren omgaan. Het begint met uitleg over wat angst is en daarna zijn er veel oefeningen in te vinden. De meeste kinderen die het boek gebruiken, vragen hulp bij een therapeut, die weet hoe dit boek werkt. Dit boek is bedoeld om kinderen te helpen hun angsten te overwinnen. De meeste kinderen volgen samen met hun ouders een programma bij een therapeut.
Bij dit werk is ook een handleiding.
Keywords: Angsten -- Adolescenten; Angsten -- Cognitieve gedragstherapie; Angsten -- Kinderen