Sociaal-cultureel en educatief werk : een wegwijzer door het beleid in Vlaanderen. - De Laeter, Davy, ....-; De Pauw, Wim, ....-; Lemahieu, Tom, ....-; Vermeersch, Lode, ....- (Mechelen : Kluwer, 2008)
1. Wat is sociaal-cultureel en educatief werk? 2. Wat is beleid? 3. Het Vlaamse beleid voor het sociaal-cultureel en educatief werk 4. Van idee naar beleid: welke weg wordt afgelegd? 5. Ter illustratie: het decreet volwassenenonderwijs van idee tot decreet 6. Bibliografie
Keywords: Sociaal-cultureel werk -- Vlaanderen -- Beleid; Sociaal-cultureel werk