Kundig competent: iedereen, altijd en overal! - Steverlinck, Hendrik, ....- (Mechelen : Kluwer, 2008)
I. Waarom competenties? II. Het flexibele dynamics competence model III. De onderdelen van het model IV. Uit het leven gegrepen voorbeelden V. Toetsing aan de beheersmodellen VI. De toekomst van het model VII. Bijlagen VIII. Bibliografie en links
Keywords: Bedrijfscommunicatie en management; Communicatievaardigheden -- Management; Human Resource Management