Wettelijke basis van het welzijnsbeleid - Ponnet, Lieve, ....- (Mechelen : Kluwer, 2008)
Hoofdstuk 1. Pijlers van het welzijnsbeleid Hoofdstuk 2. Reglementering inzake het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk Hoofdstuk 3. Wetgeving inzake het syndicaal statuut voor overheidsdiensten Hoofdstuk 4. Wetgeving inzake gevaarlijke stoffen Hoofdstuk 5. Wetgeving inzake fabricage van toestellen en machines Hoofdstuk 6. Aanverwante wetgevingen
Keywords: Arbeidsrecht; Maatschappelijk welzijn -- Vlaanderen