Manus : oplossingen contractwerkboekje. (Brugge : Die Keure)
In dit werkboekje vind je maar liefst 60 kant en klare contracten. Die zijn netjes verdeeld over 12 thema's en over de leergebieden taal, wiskunde en wereldoriëntatie. Zo sluit Manus naadloos aan bij onze methodes Kameleon, Kompas en Piramide, maar de contracten zijn natuurlijk ook prima bruikbaar naast andere methodes. Van eenvoudig tot moeilijk, soms speels, soms uitdagend, creatief, eigentijds en eigenzinnig. Manus boeit en motiveert je leerlingen moeiteloos ! Manus maakt het je makkelijk. Naast een overzichtelijke inhoudstafel bevat het boekje een handig schema waarop je de stand van zaken bijhoudt. Bij elk contract vind je een pictogram dat aangeeft of het om individueel werk, partner- of groepswerk gaat en welke benodigdheden je moet voorzien. Bovendien is er een correctiesleutel beschikbaar.
Keywords: Contractwerk -- Basisonderwijs