Touch for health : de complete editie : een praktische gids voor natuurlijke gezondheid met acupressuur en massage - Thie, John F., ....-; Thie, Matthew, ....- (Deventer : Ankh-Hermes, 2007)
Touch for Health (TFH) is een compacte, praktische methode. TFH maakt gebruik van technieken die houding en energie in balans brengen. Ze zijn afkomstig uit de toegepaste kinesiologie en gebaseerd op een holistische, niet diagnostische visie op welzijn. Met TFH kan de paramedische professional aan de slag om de medemens op adequate en verantwoorde wijze te helpen. Dit gebeurt met behulp van effectieve, maar ook veilige technieken om de spieren te balanceren. Met de technieken in dit boek kun je anderen helpen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid en welzijn. Touch for Health is ontwikkeld om evenwicht in houding en energie te bewerkstelligen en te behouden en heeft wereldwijd bewezen effectieve verlichting te bieden bij uiteenlopende klachten.
Keywords: Acupressuur; Alternatieve geneeskunde; Gezondheid; Kinesiologie