Alternatieve geneeswijzen voor dummies - Young, Jacqueline, ....- (Amsterdam : Pearson Education Benelux, 2008)
Dit evenwichtige en complete boek geeft je inzicht in de wereld van de alternatieve geneeswijzen. Je ontdekt wat de belangrijkste therapieën inhouden, hoe en wanneer ze werken en waar je ze voor kunt gebruiken. Van acupunctuur en ayurveda tot yoga en zerobalancing, stelt deze omvangrijke gids je in staat weloverwogen keuzes te maken als je op zoek bent naar positieve veranderingen voor je lichaam, geest en ziel.
Keywords: Alternatieve geneeskunde; Alternatieve therapieën