Psychiatrische ziekteleer. - Eneman, M., ....- (Leuven : Acco, 2007)
Cursustekst van lessen aan de studenten van de school voor psychatrische verpleegkunde Guislain te Gent.
Keywords: Psychiatrie; Psychopathologie