De 13 gouden wetten van recessiemarketing. - van Kralingen, Roland, ....-; van Kralingen, Rogier, ....- ([Amsterdam] : Pearson Education, 2009)
Wereldwijd zijn economieën door een recessie overvallen. In een paar weken tijd zijn uw klanten radicaal veranderd. Goede raad is duur. Hoe moeten bedrijven omgaan met deze situatie? Gelukkig zijn er altijd ondernemers en managers die juist kansen zien in barre tijden, juist doorzetten op het moment dat het tegenzit. Die geen angst hebben voor de recessie. Voor deze ondernemers en managers hebben Roland en Rogier van Kralingen dit boekje geschreven. Als hart onder de riem. Maar ook als antwoord op de vragen die nu opkomen bij uzelf en bij het topmanagement. Met De 13 gouden wetten van recessiemarketing kunt u angst vervangen door strijdvaardigheid en bedreigingen omzetten in kansen.
Keywords: Marketing