AZ design. - Polster, Bernd, 1952-; Neumann, Claudia, ....-; Schuler, Markus, ....- (Bussum : THOTH, 2008)
AZ DESIGN is het volledigste naslagwerk van internationaal productdesign uit de 20ste en 21ste eeuw Dit boek omvat de invloedrijkste designers en de belangrijkste designgeoriënteerde bedrijven wereldwijd. Van Le Corbusier, Raymond Loewy, Maarten van Severen, Philippe Starck en Marcel Wanders tot Apple, BMW, Droog Design, Moooi en Nokia. De gepresenteerde producten variëren van meubels, auto's, gereed-schap, glaswerk, keramiek, kranen en lampen tot computers, mobiele telefoons en mp3-spelers. Met meer dan 2800 afbeeldingen in kleur Referentiewerk voor studenten, ontwerpers en liefhebbers van modern design
Keywords: Ontwerpers