Elektrische kringloop : overbrengingen. - Werkgroep Technologie (Mechelen : Wolters Plantyn, 2003)
Inhoudsopgave : Dossier 1 Basisbegrippen van elektriciteit 1. Elektrische energie 2. Grootheden van elektriciteit Dossier 2 De elektrische kringloop 1. Basiselementen van de elektrische kringloop 2. Delen van de elektrische kringloop nader bekeken Dossier 3 Elektrische schakelingen 1. De serieschakeling van verbruikers 2. De serieschakeling van schakelaars 3. De serieschakeling van bronnen 4. De parallelschakeling van verbruikers 5. De parallelschakeling van schakelaars 6. De parallelschakeling van bronnen 7. De relaisschakeling 8. Remediëring 9. Uitbreiding 10. Samenvatting
Keywords: Techniek -- Secundair onderwijs