Een kakelend paasfeest! - Rousseau, Anne-Dominique, ....-; De Rycke, Ria, ....-; Frély, Gilles, ....-; Langlois, Florence, ....-; Lemaître, Pascal, ....-; Masset, Maryse, ....-; Merveille, Christian, ....-; Vriens, Els, ....- (Averbode : Averbode, 2009)
Bevat: > Een spelletjesboek met stickers > Keitoffe knutselwerkjes > Een knotsgek kabouterverhaal
Extra editie bij Zonnekind: paasboek 2009.
Keywords: Knutselen; Lente; Pasen