Antwerpen. - Verheye, Danielle, ....- (Mechelen : Wolters Plantyn, 2007)
In dit boekje nemen we je mee naar de provincie Antwerpen. Je ontdekt de Kempen. Je bezoekt Mechelen en Lier. Je vaart mee op de Schelde naar de Antwerpse haven. Je maakt kennis met de diamantindustrie en met enkele beroemde Antwerpenaren. Je duikt de boeiende geschiedenis van de stad in. We leren je een paar bezienswaardigheden kennen... Heb je er al zin in? Ga dan mee op onze tocht naar de noorderlijkste provincie van ons land!
Leeftijd: 8+
Keywords: Antwerpen (provincie).