De olifant. - de Kooter, Sifra, ....-; Kunst, Eline, ....- (Mechelen : Wolters Plantyn, 2007)
Misschien vind je een olifant grappig omdat hij grote oren heeft waarmee hij flappert. Ook heeft hij een lange slurf waarmee hij kan trompetteren. In dit boekje verneem je veel meer over de olifanten: de geboorte van een babyolifantje, hoe olifanten opgroeien, hoe en waarom ze sterven... Olifanten leven in een groep. Ze beschermen elkaar. Eigenlijk zijn olifanten heel verstandige dieren, misschien wel verstandiger dan sommige mensen...
Leeftijd: 8+
Keywords: Olifanten; Zoogdieren