Het Belgische vorstenhuis. - Van Stappen, Les, ....- (Mechelen : Wolters Plantyn, 2007)
Geregeld zie je hem op de televisie en een paar keer per jaar houdt koning Albert II zelfs een toespraak voor alle Belgen. Als koning van België is hij niet weg te denken uit het nieuws. Maar hoe is België aan zijn koning gekomen? En hoe komt het dat we nog maar aan de zesde koning zitten? Wie waren de koningen voor Albert II, en wie zal er na hem op de troon klimmen?
Leeftijd: 8+
Keywords: Vorstenhuizen -- België