Griezel je mee? - Defauw, Jeroen, ....- (Mechelen : Wolters Plantyn, 2007)
De laatste jaren wordt alles rond griezelen steeds populairder. Denk maar aan Halloween dat ieder jaar meer en meer gevierd wordt. Waar komt dit feest vandaan? In dit boekje bekijken we de grote angsten van sommige mensen. Spinnen, vleermuizen, vampiers en fobieën passeren de revue. Ben jij een bijgelovig iemand die nooit onder een ladder zal wandelen en bang is van zwarte katten? Dan ben jij de geknipte persoon voor dit boekje. Hoe komt het toch dat griezelen zoveel succes kent? Hopelijk krijg je een antwoord als je dit leest.
Leeftijd: 8+
Keywords: Griezelen; Halloween