Reële functies, rijen, algebraïsch rekenen : werkboek. - Arts, Maarten, ....-; Belis, Herman, ....-; Cogneau, Erik, ....- (Mechelen : Plantyn, 2008)
Doelgroep: tweede leerjaar van de tweede graad ASO (5 lestijden).
Keywords: Algebra; Functies (wiskunde).; Wiskunde -- Secundair onderwijs