Knipperlicht : quizkwartet rond verkeer. (Mechelen : Plantyn, 2008)
•Stimuleert de kennis van het verkeersreglement •Laat jong en oud nadenken over verkeersveiligheid. Draai aan het onvoorspelbare verkeersrad en volg de opdrachten. Moet jij een vraag oplossen om de kaart te krijgen die je wilt hebben of beslist het rad anders over jouw lot? Verzamel zo snel mogelijk de hele familie van een van de 7 voertuigen en versla je tegenstanders. Wie wint dit verkeersspel? Knipperlicht is een familiespel over verkeersveiligheid en het verkeersreglement en werd ontwikkeld in samenwerking met het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid.
Bevat 1 handleiding, 1 draaischijf, 35 kaarten met elk 3 vragen
Didactisch materiaal.
Keywords: Educatieve spellen; Verkeersopvoeding -- Basisonderwijs