Verkopen is een werkwoord. - De Smet, Pieter, ....- (Brugge : Die Keure, 2009)
Een no-nonsense salesbijbel boordevol praktijktips De 3 M'en De 3 M'en: Met Minder inspanningen Meer salesrendement realiseren. Een mooie doelstelling. Maar hoe zet je die drie M'en om in de praktijk? Pieter De Smet verwoordt zijn bevindingen en tips in dit boek. Hij wil hierbij zeker niet beleren, maar vooral inspireren. Herkenbaarheid troef De aanpak van dit boek is no-nonsense, de schrijfstijl direct. Pieter De Smet put uit een jarenlange praktijkervaring. Zijn boek is doorspekt met voorbeelden uit de dagdagelijkse salespraktijk. Theoretische modellen en begrippen belicht hij vanuit een functionele invalshoek. Hij verliest hierbij nooit de directe link met de werkvloer. Salesbijbel De rode draad in het boek is het vinden, analyseren, beheersen en beheren van de expliciete en impliciete behoeften van de (potentiële) klant. Pieter De Smet schuwt daarbij geen controversiële begrippen als 'commerciele prostitutie' en 'sado-masochistische communicatie'. Dit boek wordt jouw salesbijbel en inspiratie voor toekomstige cont(r)acten. Een must voor al wie actief is in sales en marketing en wie anderen moet overtuigen en overhalen.
Keywords: Verkooptechnieken