Positief ouderschap - Sanders, Matthew, ....- (Antwerpen : Standaard, 2008)
Kinderen grootbrengen is vaak een verwarrende en ondenkbare opdracht. Positief ouderschap biedt praktische antwoorden op allerlei vragen over het gedrag van jonge kinderen. De auteur gaat ervan uit dat een positieve sfeer thuis kinderen doet opbloeien en gedragsproblemen kan voorkomen. Deze handige gids met logische en uitvoerig uitgeteste stappenplannen zal de stress die met opvoeden gepaard gaat zeker verlichten. Het boek gaat uitvoerig in op de aard en de oorzaken van veelvoorkomende gedrags- en ontwikkelingsproblemen en geeft ouders ook advies als het gedrag van kinderen ernstigere problemen op langere termijn voorspelt.
Keywords: Gedragsstoornissen; Opvoeding