Hoe Europa ons leven beïnvloedt - Vos, Hendrik, 1972-; Heirbaut, Rob, 1967- (Antwerpen : Standaard, 2009)
1. Europa in ons leven 2. De centen van Europa 3. De moto van Europa sputtert 4. Europa breidt uit 5. Achter de schermen van Europa 6. Europa in de media
Keywords: EU