Advanced verkopen voor dummies. - Roberts, Ralph R., 1958-; Kraynak, Joe, ....- (Amsterdam : Pearson, 2009)
1. De juiste verkoopsuccesgedachte beheersen 2. Verkoopspierballen kweken 3. Je verkoopuitrusting samenstellen 4. Op zoek naar verkoopmogelijkheden 5. Samenwerken met je klanten en ... concurrenten 6. Het deel van de tientallen
Keywords: Verkooptechnieken