Atlas. - Llorens, Jordi, ....-; Garcia Lucas, Miguel Angel, ....-; Maneu, Marta, ....- (Brussel : Artis-Historia, 2001)
Dl. 1: Heelal, Europa Dl.2: Afrika, Noord-Amerika, Caraïben, Centraal Amerika, Zuid-Amerika Dl. 3: Azië, Oceanië, index toponiemen Dl. 4: België
Vertaald uit het Spaans.
Keywords: Aardrijkskunde -- Atlassen