" 't Is hier veel ça va" : een blik op de leefwereld van jongeren in de Bijzondere Jeugdzorg. - Blancquaert, Lieve, 1963-; Ondersteuningsstructuur Bijzondere Jeugdzorg (Brussel : Politeia, 2008)
Het boek "'t Is hier veel ça va - Een blik op de leefwereld van jongeren in de Bijzondere Jeugdzorg" zorgt ervoor dat de ervaring van de jongeren in de Bijzondere Jeugdzorg een blijvende neerslag krijgt. Hun getuigenissen worden er aangevuld met het verhaal van de begeleiders. De door de jongeren gemaakte foto's en een korte toelichting over elk type voorziening maken het plaatje compleet. Dit boek gunt u een blik in de wereld van de jongeren en zorgt voor een realistisch en tegelijk genuanceerd beeld.
Keywords: Jeugdzorg -- Beeldvorming; Jeugdzorg