Open source software en standaarden. - Lahaye, Jo, ....-; Visser, Jeroen, ....-; van Wetering, Michael, ....- (Amsterdam : Pearson)
Inhoudsopgave : 1 Ontwikkelingen in de ICT, de opkomst van open source software 2 Software 3 Standaarden 4 Auteursrecht en licenties 5 Businessmodel 6 Selectieproces en beoordelingsmodel 7 Community's 8 Politieke, maatschappelijke en filosofische aspecten van vrije en open source software en open standaarden 9 Politieke stellingname in Nederland en België 10 Voorbeelden OSS-projecten en een handvat voor referenties
Keywords: Open source-software.