Bank en beurs binnenstebuiten - Bellon, Karin, ....-; Koolen, Els, ....-; Van Tendeloo, Karin, ....- (Antwerpen : De Boeck, 2009)
I. WETGEVEND EN INSTITUTIONEEL KADER 1. Enkele mijlpalen in de geschiedenis van het bank- en beurswezen 2. De bank binnen het financiële landschap 3. Belangrijkste spelers op financiële markten in België 4. De controlerende instellingen 5. De kredietcrisis II. BELANGRIJKSTE FINANCIËLE INSTRUMENTEN VOOR PARTICULIEREN EN ONDERNEMINGEN 6. Betalingstechnieken 7. Sparen voor particulieren 8. Kredieten aan particulieren 9. Kredieten aan ondernemingen III. BELEGGINGSINSTRUMENTEN 10. Obligaties 2. Aandelen 3. Beleggingsfondsen IV. DE BEURS 13. Werking van de beurs 14. Beursindexen
Keywords: Bankwezen; Beurswezen; Financiële instellingen