De pensioenproblematiek in lokale besturen. - Janvier, Ria, ....-; Gysen, Jan, ....-; Suykens, Mark, 1952- (Brussel : Politeia, 2009)
I. DE PENSIOENPROBLEMATIEK IN LOKALE BESTUREN 1. De financiering van de pensioenen van het vastbenoemd personeel van de lokale besturen 2. De pensioenen van de contractuele personeelsleden van de lokale besturen II. BETAALBAARHEID VAN DE (LOKALE) AMBTENARENPENSIOENEN. GEEN KANT UIT OF WELKE KANT OP? 1. Aangename kennismaking met de pensioenstelsels op het lokale bestuursniveau 2. (On)betaalbaarheid van het pensioenstelsel van de lokale ambtenaren? 3. Enkele denkpistes
Keywords: Pensioenen -- Gemeentepersoneel; Pensioenstelsels