Strategie, leve de diversiteit : een inleiding in strategisch denken vanuit een veelvoud van invalshoeken. - Jacobs, Dany, 1954-2015; Vijverberg, Aad, ....- (Amsterdam : Pearson, 2005)
Inleiding strategisch management, strategie, maken De essentie van strategie strategisch management, strategie, contingentie Enkele traditionele strategieindelingen Paccar, Ginaf, Terberg Dertig Ps voor perspectieven op strategie grand strategy, aspartaam, Monsanto Vermijd de frontale aanval Wat managers van militairen kunnen leren grand strategy, Sun Tzu, Auftragstaktik Het grote strategiebos complexiteitstheorie, Nokia, sociaal constructivisme De onderneming wikt de markt beschikt speltheorie, Monsanto, Newconomy Zo zien wij dat zo doen wij dat postmodernisme, kritische theorie, Mojo Sterke gedachten en routines complexiteitstheorie, sociaal constructivisme, systeemdynamica Onze tweede bosatlas gebedsmolen, cognitie, conformisme Rukwinden op de Pico Paradox paradoxen, Januskop, McKinsey Literatuur Harvard Business School, New York, Harvard Business Review Namenindex Trefwoordenindex
Keywords: Strategisch management