De jaren 60 in België : Het Huis van Alijn. - Dhaene, Sylvie, 1971- (Tielt : Lannoo, 2007)
- De opvolger van de bestseller over de jaren '50 - Een kleurrijk decennium in beeld: de periode van de swinging sixties met de Beatles en de Rolling Stones, de vrije liefde, de flower-power, de generatiekloof en mei '68 - De jaren 60 in België gunt ons een blik op het alledaagse leven. De tientallen voorwerpen uit de toenmalige huiskamers, keukenkasten, badkamers, klaslokalen en winkels verwijzen naar het leven en het klimaat van die jaren. Ooit waren ze gebruiksvoorwerpen of statussymbolen. Vandaag getuigen ze van een vervlogen tijd.