De jaren 70 in België : Het Huis van Alijn. - Dhaene, Sylvie, 1971-; Veraverbeke, Els, ....- (Tielt : Lannoo, 2007)
- Tweede deel in een succesvolle reeks! - Het alledaagse leven in de kleurrijke jaren zeventig, vastgelegd in honderden afbeeldingen: met veel foto's en voorwerpen over de mode, wonen, speelgoed, vrije tijd, muziek, film, radio, tv en dagelijkse voorwerpen. - Een nostalgische trip brengt je terug naar de eigenzinnige jaren '70: swingende disco, vrolijke interieurs, kleurentelevisie, glamour en glitter, maar ook de autoloze zondagen, hoge werkloosheid en rebelse punk.