Cijferboek lokaal sportbeleid ... - ... (Brussel : Vlaamse Overheid, 2009)
In het Cijferboek Lokaal Sportbeleid vindt u gegevens over het lokale sportbeleid. Op basis van een enquête bij de sportdiensten werden cijfers, getallen en aantallen verzameld. Dit levert heel wat kwantitatieve gegevens op in verband met het gemeentelijke sportbeleid, die waar mogelijk toegelicht worden en in verband worden gebracht met maatschappelijke en beleidsontwikkelingen. Op die manier wil het Cijferboek een bijdrage leveren aan de verdere uitbouw van een gemeentelijk sportbeleid.
Keywords: Cijfers; Sportbeleid -- Vlaanderen