Etiquette in het buitenland : zakboek voor stijlvol reizen. - Strubbe, Kevin, ....-; Hobert, Liesbeth, ....- (Leuven : Van Halewyck, 2009)
In het boek Etiquette in het buitenland nemen specialist Kevin Strubbe en journaliste Liesbeth Hobert je mee op een boeiende wereldreis om je wegwijs te maken in de geheimzinnige wereld van handjes schudden, fooien, bestek en gepast schoeisel. Ook wie zakelijk op reis gaat, vindt in dit boek tal van concrete tips.
Keywords: Etiquette; Interculturele communicatie; Omgangsvormen; Reizen