Trektochten. - Jonckers, Bart, ....- (Mechelen : Wolters Plantyn, 2007)
Dit boek over trektochten gaat nooit echt diep in op de verschillende onderdelen, maar stipt ze allemaal wel even aan. Op deze manier krijg je een betere indruk over wat een trektocht inhoudt en of het iets voor jou is. Voor je op avontuur vertrekt, kun je het best dit boek een keer lezen.
Leeftijd: 8+
Keywords: Trekken; Vrije tijd; Wereldoriëntatie -- Basisonderwijs