Barack Obama en de kunst van de politieke toespraak : over politiek, geloof en de raciale verhoudingen - De Bruijn, Johan Adam (Hans), 1962- (Den Haag : Lemma, 2009)
1. Twee imponerende toespraken 2. De politieke toespraak in de plurale samenleving 3. Obama's toespraken: de context 4. De compositie van de toespraken 5. De kracht van de toespraken
Keywords: Obama, Barack; Redevoeringen