Maatschappelijke integratie : permanente commentaar bij de wet van 26 mei 2002 betreffende het recht op maatschappelijke integratie - Dhaenens, Piet, ....-; Note, Bernard, ....- (Heule : UGA, 2009)
Deel 1 - Historiek Deel 2 - Recht op maatschappelijke integratie Hoofdstuk 1. Algemeen Hoofdstuk 2. Gerechtigden Deel 3 - Toepassingsmodaliteiten van het recht op maatschappelijke integratie Hoofdstuk 1. Het leefloon Hoofdstuk 2. Berekening van de bestaansmiddelen Hoofdstuk 3. Procedure Hoofdstuk 4. Terugvorderingen Hoofdstuk 5. Sancties Hoofdstuk 6. Staatstoelagen Hoofdstuk 7. Beroep
Keywords: Leefloon