De secretaresse als informatiemanager. - Smits, Marianne H. M., ....- (Alphen aan den Rijn : Kluwer, 2008)
Hoe weet je welke informatie je nodig hebt, waar je die kunt vinden en hoe je die opslaat zodat deze altijd en door iedereen is terug te vinden. Wie heeft er niet mee te maken? Dit boek behandelt de essentie van het managen van informatie: procesbeschrijvingen opstellen om zicht te krijgen op de informatiestromen classificeren als middel om informatie die je nodig hebt te beheren behandelen van de email en de post Daarmee een uitstekende handreiking voor je eigen 'bureaumanagement'.
Flaptitel: Secretaresse assistent wijzer : secretaresse als informatiemanager : archiveren en post verwerken
Keywords: Informatiemanagement; Secretaresses -- Professionalisering