De empatisch-directieve benadering : zorg voor cliënten met het syndroom van Korsakov. - Van Noppen, Marlies, ....- (Den Haag : Saffier, 2007)
Een lesboek dat je veel leert over het gedrag van cliënten met het syndroom van Korsakov en hoe afwijkend gedrag ontstaat.
Keywords: Syndroom van Korsakov