Van Dale Grote woordenboeken : groot woordenboek Nederlands-Frans / Frans-Nederlands. - Bastiaansen, Cora, ....-; Beerden, Ton, ....- (Antwerpen : Van Dale, 2008)
Met de set Van Dale Grote woordenboeken Frans heb je beide taalrichtingen compleet: twee delen Nederlands-Frans en twee delen Frans-Nederlands. De nieuwe 4e editie is completer én informatiever dan elk ander vertaalwoordenboek. Je vindt snel wat je zoekt, de modernste woorden en betekenissen staan erin. Plus een taalschat aan extra informatie, zoals spreekwoorden en uitdrukkingen, grammaticale toelichtingen en aanduidingen van stijlniveaus en taalsoorten zoals 'vaktaal' of 'kindertaal ' en 'schrijftaal'. Naast de trefwoordenlijst vind je tal van taaltips, leerzame informatie over Franstalige landen, handige overzichten en goed leesbare artikelen over taalgebruik. De set is te verkrijgen in een luxe cassette.
Keywords: Frans -- Woordenboeken