Van Dale Grote woordenboeken : groot woordenboek Nederlands-Duits / Duits-Nederlands. - Bastiaansen, Cora, ....-; Beerden, Ton, ....- (Antwerpen : Van Dale, 2008)
Met de set Van Dale Grote woordenboeken Duits heb je beide taalrichtingen compleet: twee delen Nederlands-Duits en twee delen Duits-Nederlands. De 4e editie is completer én informatiever dan elk ander vertaalwoordenboek. Je vindt snel wat je zoekt, de modernste woorden en betekenissen staan erin. Van Dale hanteert de nieuwste Duitse spelling, en geeft je ook de variatie in betekenissen die bestaat in de diverse Duitstalige gebieden. Plus een taalschat aan extra informatie, spreekwoorden en uitdrukkingen en handige overzichten. Zoals de lijst met onregelmatig vervoegde Duitse werkwoorden en een compleet grammaticaal compendium. De set is te verkrijgen in een luxe cassette.
Keywords: Duits -- Woordenboeken