Marketing voor dummies. - Hiam, Alexander, ....- (Amsterdam : Pearson Education, 2008)
Uitgangspunt van de auteur is: het beschrijven en aangeven van actiegerichte toepassingen op welke wijze klanten geworven en overgehaald kunnen worden om een product of dienst te kopen. Dit gebeurt in vier delen. Te weten: Het ontwerp van een marketingprogramma; Noodzakelijke technische vaardigheden; Toepassing van de vier 'P's' en Hoe fouten te voorkomen. Kortom, marketing in praktische zin. Als bijlage zijn een handleiding voor het schrijven van een marketingplan en een index opgenomen. Vlot en enigszins gesimplificeerd geschreven, met veel dagelijkse voorbeelden. Opzet en structuur zijn helder en via 'pictogrammen', schema's en in kaders geplaatste tekstdelen geaccentueerd. Handig naslagwerk. Geschikt voor een ieder die, zonder al te diepgaande theoretische grondslag, marketing wil toepassen.
Keywords: Marketing