Boekhouden op computer met Pro.Acc : Gevallenstudie. - De Maeseneer, Filip, ....-; Van Beylen, Marieke, ....- (Antwerpen : De Boeck, 2008)
Aan de hand van een gevallenstudie belichten de auteurs van dit boek de mogelijkheden en werkwijze van het boekhoudpakket ProAcc (Professional Accounting): Theorie en praktijk gaan zo hand in hand Uitgangspunt is een fictieve klein- en groothandel in speelgoedartikelen die goederen aankoopt en verkoopt in België, de Europese Unie en daarbuiten Het dossier beslaat een periode van een jaar en werkt met kwartaalaangifte voor btw op basis van documenten in euro en andere valuta Veel praktijkvoorbeelden voor aan- en verkopen, financiële en diverse verrichtingen.
Aan de hand van een gevallenstudie belichten de auteurs van dit boek de mogelijkheden en werkwijze van het boekhoudpakket ProAcc (Professional Accounting): •theorie en praktijk gaan zo hand in hand; •uitgangspunt is een fictieve klein- en groothandel in speelgoedartikelen die goederen aankoopt en verkoopt in België, de Europese Unie en daarbuiten; •het dossier beslaat een periode van een jaar en werkt met kwartaalaangifte voor btw op basis van documenten in euro en andere valuta; •veel praktijkvoorbeelden voor aan- en verkopen, financiële en diverse verrichtingen. De bijbehorende cd-om laat toe volgens eigen mogelijkheden en tempo de gevallenstudie uit te werken.
Met bijbehorende cd-rom met aanwinstnummer 2009/242a
Keywords: Contains audio-visual material; Didactic material; Schoolbooks; Boekhouden; ProAcc