Vlaanderen gepeild! : 2009. - Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Diensten voor het Algemeen Regeringsbeleid (Brussel : Studiedienst van de Vlaamse Regering, 2009)
- Levensbeschouwing en maatschappelijke participatie: Is levensbeschouwing nog steeds een motiverende factor? - Burgerschapsconcepten in Vlaanderen: een internationale vergelijking - Antecedenten en gevolgen van baanonzekerheid in Vlaanderen tussen 1996 en 2007 - Analyse van risicogroepen in functie van de economische conjunctuur - Onveiligheidsgevoel in Vlaanderen, 1998-2008 - Een typologie van maatschappelijke betrokkenheid - Vormen van maatschappelijke betrokkenheid en hun gevolgen - Cultuurparticipatie in de levensloop - Surveyklimaat en de bezorgdheid voor privacy - Het verband tussen het lokale cultuuraanbod en cultuurparticipatie - De gewenste en verwachte pensioenleeftijd in Vlaanderen: een onderzoek naar de determinanten - De Vlaming en zijn (on)veiligheidsgevoelens: Ongelijk verdeeld en verspreid? - De relatie tussen internetgebruik en politieke participatie in Vlaanderen - Echtscheiding en sociaal kapitaal in Vlaanderen
Verslag van studiedag 1 oktober 2009 te Brussel
Keywords: Sociaal-wetenschappelijk onderzoek; Vlaanderen -- Statistieken; Waardeonderzoek -- Vlaanderen