Ergotherapie in de thuiszorg : verslag van een multidisciplinair onderzoek in Oost-Vlaanderen - Van de Velde, Dominique, 1969-; De Vriendt, Patricia, 1962- (Antwerpen : Standaard, 2009)
1. Situering van de onderzoeksopdracht 2. Globale situering van de te bestuderen problematiek 3. Beschrijvend onderzoek naar de situatie van de ergotherapie in de thuiszorg in Oost-Vlaanderen 4. De ergotherapeutische betrokkenheid in de dossiers 'individuele bijstand' van het Vlaams Fonds voor Sociale Integratie van Personen met een handicap': een kwalitatief onderzoek 5. Het effect van cliëntgerichte ergotherapie bij zelfstandig wonende ouderen: een gerandomiseerde gecontroleerde experimentele studie 6. Algemeen besluit en beleidsadviezen
Keywords: Thuiszorg en ergotherapie