Toegepaste stromingsleer. - Mott, Robert L., 1940- (Amsterdam : Pearson, 2009)
Toegepaste stromingsleer behandelt de principes van stromingsleer en de toepassingen ervan op praktische problemen die betrekking hebben op zowel statische als dynamische mechanica. Het boek verbindt de theorie aan de praktijk door een duidelijke en praktische omschrijving van de concepten. Daarnaast worden veel voorbeelden en minicases gegeven om de stof te verhelderen. Ieder hoofdstuk sluit af met opgaven, waarvan de antwoorden deels in het boek zijn opgenomen en deels ter beschikking komen voor de docent. Zo kan de student ook zelfstandig met het boek aan de slag. DoelgroepDit boek is geschreven voor studenten in het hoger technisch onderwijs aan de opleidingen Werktuigbouwkunde, Civiele Techniek, Bouwkunde en Luchtvaarttechnologie.
Keywords: Stromingsleer