Start to run : fit en gezond in 10 weken. - Gruyaert, Evy, ....- (Tielt : Lannoo, 2008)
Start to run met Evy Gruyaert is een praktische, gevarieerde en aantrekkelijke handleiding voor elke beginnende loper, waarbij je in tien weken op een verantwoorde manier je conditie kunt opbouwen. Een uitgelezen team van professionals staat je hierin bij: Mieke Boeckx zorgt voor een efficiënt loopschema voor elke week, de befaamde fysiotherapeut Lieven Maesschalk staat in voor duidelijke stap-voor-stap oefeningen en nuttige gezondheidstips. Daarnaast geeft sportkok Christophe Swennen tientallen interessante voedingstips en bereidt hij twintig originele recepten. Het hele verhaal is doorweven met persoonlijke blogs van Evy Gruyaert, die als presentatrice van Vlaanderen Sportland zelf de loopschoenen aanbond en dus ervaringsdeskundige bij uitstek is. Treed in de voetsporen van Evy en duizenden andere sportievelingen!
Inhoudsopgave : Week 1 In de startblokken Week 2 Ik loop dus ik ben Week3 Lopen voor verlichte geesten Week 4 Krachtme(e)ting Week 5 Go with the flow Week 6 Laatbloeiers Week 7 Globetrotters Week 8 Familieteam Week 9 Welcome to the club Week 10 Run to the future
Keywords: Gerechten; Lopen; Sport en gezondheid; Voeding en gezondheid