Mol en beer : letterlijn. - Walleghem, Heidi, ....- (Brugge : Die Keure)
De letterlijn bestaat uit een voorbeeld in lees- en schrijfletter van iedere letter of lettercluster. Dit wordt geleverd met een touw en knijpers om alles netjes op te hangen.
Keywords: Aanvankelijk lezen; Lezen -- Basisonderwijs